Tilausnäytökset

Lumikoira ja puutarhatonttu

Kiertävä joulunäytelmä alakoululuokille ja erityisryhmille

lumikoira-2016-tilausnaytos

lumikoira-ja-puutarhatonttu

Vapaana olevat esityspäivät: ke 16.11., ma 21.11., pe 25.11., ke 30.11. Esitykset klo 13 tai 14.

Musiikkinäytelmä Lumikoira ja puutarhatonttu on tarina yksinäisestä 13-vuotiaasta Ronjasta, joka haluaisi enemmän kuin mitään muuta oman koiran. Ronjan isäpuoli vastustaa koiran hankkimista ja Ronjan kiireinen äiti taiteilee parhaansa mukaan tyttärensä ja uuden miehensä välien sovittelijana. Isäpuolen painetta onnistua perheen päänä lisää leuhka naapuri tyttärineen. Huumoria esitykseen tuovat hulvattomat haltiat, jotka päätyvät toteuttamaan Ronjan toiveen yllättävällä tavalla, herättäen samalla epähuomiossa henkiin ilkikurisen puutarhatontun.

 

Esityksessä nähdään lavalla yhdeksän harrastenäyttelijää, ikähaarukaltaan 7-30v ja kaksi koiraa, springelspanieli Watson ja tiibetinspanieli Elmeri. Kaikki esityksessä kuultavat laulut on sävelletty varta vasten näytelmää varten.

Huumoria, väärinkäsityksiä, koiria, laulua, kasvutarinoita ja hyvää meininkiä – tämänkin vuoden joulunäytelmä on taattua elmerilaatua!

Käsikirjoitus: Satu Nesteoja, Aleksi Kauppinen & Lassi Lehtonen

Ohjaus: Minna Tuomarmäki

Musiikki: Anni Ekholm & Aleksi Kauppinen

Tuotanto ja markkinointi: Iina Lappalainen

Rooleissa: Aleksi Kauppinen, Lassi Lehtonen, Mira Modinos, Satu Nesteoja, Juha Nordman, Evelin Perttu, Teropetteri Salminen, Lilli Vaihinen, Marja Ylilehto sekä koirat Elmeri & Watson

Kesto: 45min. Esityksen jälkeen halukkaat katsojat voivat tutustua näyttelijäkoiriin.

Paikka: ihanteellinen tila esitykselle on liikuntasali, jossa katsojat istuvat lattialla. Pienen yleisön kanssa esitys mahtuu myös reilunkokoiseen luokkahuoneeseen.

Hinta: turkulaisille koululuokille 20-60 oppilaan ryhmä 12e/oppilas (3. ja 5. luokat voivat hakea lippurahat takaisin Turun kaupungilta Elämyspolun kautta). Muut ryhmät sopimuksen mukaan (200-250e). Hinta sis. matkakulut Turkuun ja naapurikuntiin.

Olemme Turun koulujen ELÄMYSPOLUN yhteistyöteatteri.

Tilaukset ja tiedustelut:

(( Jos etsit tietoa avoimista yleisönäytöksistä, klikkaa tästä! ))

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close