LEIRIT

Vuonna 2020 me järjestimme Suomen ensimmäisen eläinteatterileirin, ja se oli menestys. Tule nyt mukaan Eläinteatteri Elmerin leirille kokemaan kanssamme unohtumattomia leirihetkiä!

Eläinteatterileirillä tehdään teatteria koirien kanssa! 

Meiltä voi myös kysyä tarjousta leiri- tai kurssisisällöistä muiden järjestämille leireille.  

KESÄN 2023 LEIRIT!

Yhteistyö leirit Cardehummassa Lopella kesäkuussa viikolla 23. Lapsille ja aikuisille omat leirit. Tutustu Cardehummaan tästä https://www.cardehumma.fi/ 

Lasten eläinteatterileiri ti 6.6.- pe 9.6 klo 9-15. 

Tutustutaan eläinteatterin perusteisiin Cardehumman tyyliin turvallisesti ja kaikki osapuolet huomioon ottaen, mukana hevoset, aasit, vuohet ja koirat. Leirin lopulla halukkaat saavat esiintyä perheille. Luvassa rentoa, hauskaa ja kehittävää kesäpuuhaa! Ohjaajina eläinteatteriohjaaja Minna Tuomarmäki ja eläinavusteinen valmentaja Ulla Hukka. Hinta 300€ sis. vakuutuksen, ohjauksen, lounaan.

Ilmoittaudu viimeistään 14.5.2023 cardehumma@gmail.com 

Aikuisten luova eläinteatteri viikonloppu 10.-11.6 klo 9-17. 

Luvassa luovuutta, teatteria, eläimiä, yhdessäoloa, rentoutumista ja taattua naurua. Viikonloppu toteutetaan Cardehummassa, joka on virkistävä ja inspiroiva pihapiiri monine eri eläinlajeineen maaseudun rauhassa. Aluksi tutustutaan Cardehumman ihaniin eläimiin ja toisiimme, jonka jälkeen teatteri-improvisaatioharjoitusten saattelemana rakennamme pienryhmissä eläinteatterikohtauksia lopulta niin, että eläimetkin ovat mukana miniesityksissämme, joita näytämme muille ryhmälaisille. Ohjelma toteutetaan koko ajan osallistujia kuunnellen ja ryhmää parhaiten palvellen. Hinta 180€ sis. ohjauksen ja kahvit.

Ilmoittautuminen 19.5.2023 mennessä cardehumma@gmail.com 

Naantalin kaupungin järjestämää harrastustoimintaa Naantalilaisille lapsille. 

Koirakurssi 1.-6.-luokkalaisille Haijaisten toimintakeskuksessa 29.-30.6. klo 10-13. Koirakurssilla vietetään aikaa koirien kanssa, tutustutaan koiran käyttäytymiseen ja koiran hoitoon sekä koiran ohjaamiseen helppojen ja hauskojen temppujen muodossa. Lisäksi koirakurssilla leikitään ryhmässä, kierretään rastirata ja pelataan eläinaiheisia pelejä. Kurssin ohjaa Eläinteatteri Elmerin ohjaajat koirineen. Et tarvitse omaa koiraa tai aiempaa kokemusta. Ota mukaan omat eväät, juomapullo ja ulkoiluun sopivat vaatteet. Hinta 25 €.

Ilmoittautuminen https://ssl.eventilla.com/event/2k3qM 


Kesän 2023 kruunaa meidän järjestämä..

Perinteinen Eläinteatterileiri 2.-4.8.2023!

Kaarinan Kuusistossa, Vuolahden leirintä alueella.

Alakouluikäisille, toimintaryhmät ikäkausittain.

Perinteisellä eläinteatterileirillä tehdään teatteria eläinten kanssa. Toimimme ulkona luonnonkauniilla leirintäalueella. Opimme miten koira, hevonen ja kissa kohdataan sekä miten niiden kanssa toimitaan. Päivät sisältävät hauskoja, yhteisiä teatterileikkejä ja -harjoituksia. Halukkaat saavat esiintyä leirin lopuksi läheisille.

Eläinteatterin omat koiranäyttelijät Piika ja Luci ovat päivittäin mukana menossa. Lisäksi aiemmilta kesäleireiltä tutut koirat JelppiTassuista sekä Irmeli-hevonen tulevat tänäkin kesänä vierailemaan leirille. Leirille tulee myös lapsiystävällinen kissa. Omaa eläintä ei tule ottaa mukaan leirille.

Eläinteatteritoiminta kehittää lasten itseilmaisu- ja vuorovaikutustaitoja hauskalla tavalla. Sopii myös ujoille lapsille ja esiintyminen on vapaaehtoista. Aiempaa kokemusta ei tarvita, innostus riittää.

Leirillä nautitaan päivittäin luonnossa olosta, kasvisruuasta ja yhdessä olosta niin leirikaverien kuin eläintenkin kanssa. Lisäksi leirillä voidaan uida ja iltaohjelmaakin on luvassa.

Tänä vuonna voit valita haluatko osallistua päivä- vai yöleirinä. Leirille otetaan tänä vuonna myös nuorempia lapsia eli kaikki alakouluikäiset ovat tervetulleita mukaan, päivisin toimimme kahdessa tai kolmessa ryhmässä, ryhmäjako ikäkausittain. 

Leirin kaikille yhteinen eläinteatteritoiminta on klo 9- 15 välillä. Päiväleirille osallistuvat voivat saapua ja lähteä muuten joustavasti sopimuksen mukaan. Leiri alkaa keskiviikkona klo 9 ja loppuu perjantaina klo 16 eläinteatteri esitykseen.

Hinta:

Päiväleiri 220€ sis. ohjelman ja tarvittavat ruokailut

Kokoleiri 270€ sis. ohjelman, ruokailut ja yöpymisen yhteismajoituksessa luhdissa.

Ilmoittaudu pian sillä paikkoja on rajoitetusti.

Leirin suunnittelee ja ohjaa Minna Tuomarmäki eläinteatteriohjaaja, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja. Leirimammana jälleen Sanna Tuomarmäki lähihoitaja. Lisätietoa yhteistyökumppanistamme Kirsi Niittymäestä JelppiTassut Oy

Tutustuthan palveluehtoihin, kiitos!

Ilmoittautuminen ja maksu 12.7: https://holvi.com/shop/elainteatteri/ 

Lisätiedot: Minna Tuomarmäki, eläinteatteriohjaaja

Eläinteatterileiri 2.8.-4.8.2022

3.-6.-luokkalaisille

Vuolahden leirialueella, osoitteessa Leiritie 22, Kaarina

Eläinteatterileirillä tehdään teatteria rennolla otteella ryhmässä ja koirien kanssa. Tämän vuoden kesäleirin kantava teema on yhteistyö niin leirikaverien kuin eläintenkin kanssa. Opimme miten koirat ja hevoset kohdataan sekä miten niiden kanssa toimitaan. Päivät sisältävät hauskoja, yhteisiä teatterileikkejä ja -harjoituksia.

Eläinteatterin omat koiranäyttelijät Piika ja Luci ovat päivittäin mukana menossa. Lisäksi aiemmilta kesäleireiltä tutut avustajakoiraoppilaat JelppiTassuista sekä Irmeli-hevonen saadaan tänäkin kesänä mukaan leirille. Leirille tulee myös aivan uusia eläimiä mutta niiden tulosta kerrotaan lähempänä. Omaa eläintä ei tule ottaa mukaan leirille. Leirillä nautitaan päivittäin luonnossa olosta ja hyvästä ruuasta lounaan ja välipalan merkeissä. Leiriläiset vakuutetaan ryhmä tapaturmavakuutuksella.

Leiripäivät klo 10.00-16.00

Leirin hinta: 90€

Ilmoittaudu pian sillä paikkoja on rajoitetusti.

Leirin suunnittelee ja ohjaa Minna Tuomarmäki eläinteatteriohjaaja, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja. Leirimammana jälleen Sanna Tuomarmäki lähihoitaja. Uusi leiriohjaaja Anni Ekholm kasvatustieteiden kandidaatti, sosiaalityön maisteriopiskelija. Lisätietoa yhteistyökumppanistamme Kirsi Niittymäestä JelppiTassut Oy

Tutustuthan palveluehtoihin, kiitos!

Ilmoittautuminen: elainteatteri.elmeri@gmail.com

Lisätiedot: Minna Tuomarmäki, eläinteatteriohjaaja

044 399 2222, elainteatteri.elmeri@gmail.com

Suosittu Eläinteatterileiri tulee taas marraskuussa 2021!

Elmerin ihana Eläinteatterileiri tulee taas marraskuussa 27.-28.11.2021 Kaarinan Vuolahden leirintäalueelle. Leiri on tällä kertaa suunniteltu 1.-6.-luokkalaisille lapsille ja nuorille. Leirillä vietetään tällä kertaa myös yksi yö, kesäleiriläisten pyynnöstä.

Leirillä tutustutaan eläinteatteriharrastuksen perusteisiin koirien kanssa. Leirillä ovatkin mukana rakastetut, näyttelevät koirat Piika ja Luci. Leirillä opetellaan miten koira kohdataan, miten koiran kanssa tehdään temppuja ja tutustutaan koiran joka päiväisiin hoitotoimenpiteisiin yhdessä tehden. Teatterin maailmasta luvassa on hauskoja ja hyödyllisiä leikkejä ja harjoitteita joita tehdään yhdessä leikkien ja rennolla tyylillä, lisäksi opitaan miten teatteria voidaan tehdä koirien kanssa.

Leiri alkaa lauantaina klo 10 ja loppuu sunnuntaina klo 16.

Leirin hinta 90€ sisältää leirikirjeen, ennakko tehtävän, leiriohjelman, valvonnan, ruokailut, yöpymisen sekä tapaturmavakuutuksen.

Paikka: Kaarinassa, Vuolahden leirintäalue, Leiritie 22 Kuusisto

Ilmoittaudu ja lunasta leiripaikkasi helposti holvista. Mieluiten su 21.11 mennessä.

Lisätiedot: elainteatteri.elmeri@elainteatteri

Eläinteatteriohjaaja ja nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja: Minna Tuomarmäki  044 399 2222

Tutustuthan palveluehtoihin, kiitos!

 

Elmeri julisteet (3)

Eläinteatteri Elmeri ry järjestää päiväleirin 2.-6.8.2020 Vuolahden leirialueella Kaarinassa. Leiri on tarkoitettu 3.-6.-luokkalaisille lapsille ja nuorille. Leirillä toimii ohjaajina taidealan, sosiaalialan ja humanistisen alan osaajia sekä kokeneita koirankouluttajia. Leiri sopii aloittelijoille, kuin myös jo teatteria tehneille. Leirille ei oteta omaa koiraa mukaan, eikä sinulla tarvitse olla mitään kokemusta koirien kanssa olemisesta. Kuitenkin, leiri sopii myös sinulle, joka olet jo tottunut toimimaan koirien kanssa.

Leirillä tutustutaan eläinteatterin perusteisiin. Tutustumme koiran hoitamiseen ja temppujen ohjaamiseen sekä teatterin maailmaan erilaisten harjoitusten ja leikkien avulla.

Eläinteatteri Elmerin omat koirat Piika ja Luci ovat menossa mukana koko leirin ajan! Molemmilla koirilla on oma instagram sivu; Piikan ja Lucin. Leiriläiset pääsevät tutustumaan myös Irmeli hevoseen, josta löydät lisää tietoa täältä. Leirillä vierailee myös JelppiTassut Oy.

Leiriläiset pääsevät ohjatusti suunnittelemaan ja toteuttamaan videojulkaisuja YouTubeen. Lisäksi liikutaan, leikitään ja tanssitaan luonnossa sekä oleillaan koirien kanssa. Ennen kaikkea nautimme uuden oppimisesta, luonnosta, koirista, teatterista ja yhdessäolosta!

Olemme pääsääntöisesti ulkona, joten varauduthan asiaankuuluvalla vaatetuksella.

Päivittäinen leiriaika klo 9-15

Leirin hinta (sis. päivittäinen lounas ja välipala, leirin ohjelma, tapaturmavakuutus): 120€

Lisätietoja: 044 399 2222 / Minna Tuomarmäki /Leirin järjestäjä ja ohjaaja

Sähköposti: elainteatteri.elmeri@gmail.com

Ilmoittautuminen: Holvin kautta.

Ilmoittautuminen 26.7.2020 mennessä!

Tutustuthan palveluehtoihin, kiitos!

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close