LEIRIT

Tule mukaan Eläinteatteri Elmerin kesäleirille!

Eläinteatterileirillä tehdään teatteria koirien kanssa!leirijuliste

Eläinteatteri Elmeri ry järjestää päiväleirin 3.-5.8.2020 Vuolahden leirialueella Kaarinassa. Leiri on tarkoitettu 3.-6.-luokkalaisille lapsille ja nuorille. Leirillä toimii ohjaajina taidealan, sosiaalialan ja humanistisen alan osaajia sekä kokeneita koirankouluttajia. Leiri sopii aloittelijoille, kuin myös jo teatteria tehneille. Leirille ei oteta omaa koiraa mukaan, eikä sinulla tarvitse olla mitään kokemusta koirien kanssa olemisesta. Kuitenkin, leiri sopii myös sinulle, joka olet jo tottunut toimimaan koirien kanssa.

Leirillä tutustutaan eläinteatterin perusteisiin. Tutustumme koiran hoitamiseen ja temppujen ohjaamiseen sekä teatterin maailmaan erilaisten harjoitusten ja leikkien avulla. Leiriläiset pääsevät tutustumaan myös Irmeli hevoseen.

Irmelistä löydät lisää tietoa täältä.

Eläinteatteri Elmerin omat koirat Piika ja Elmeri ovat menossa mukana koko leirin ajan!  Tästä Piikan Instagram sivulle.

 

Leiriläiset pääsevät ohjatusti suunnittelemaan ja toteuttamaan “Leirimuisto” videojulkaisuja YouTubeen. Lisäksi liikutaan, leikitään ja tanssitaan luonnossa sekä oleillaan koirien kanssa. Ennen kaikkea nautimme uuden oppimisesta, luonnosta, koirista, teatterista  ja yhdessäolosta!

Olemme paljon ulkona, joten varauduthan asiaankuuluvalla vaatetuksella.

Päivittäinen leiriaika klo 9-16 (tarvittaessa mahdollisuus valvontaan klo 7.30 alkaen ja klo 17 asti. / Huom. klo 7.30-9.00 eikä klo 16.00-17.00 virallista ohjelmaa)

Leirin hinta (sis. päivittäinen lounas ja välipala, leirin ohjelma, vakuutus): 77€

Lisätietoja: 044 399 2222 / Minna Tuomarmäki /Leirin järjestäjä ja ohjaaja /Eläinteatteri Elmerin hallituksen puheenjohtaja

Tutustuthan palveluehtoihin, kiitos!

Ilmoittautuminen 20.7.2020 mennessä!

Ilmoittautuminen: elainteatteri.elmeri@gmail.com

Ilmoitathan seuraavat tiedot:

  1. Osallistujan nimi ja ikä
  2. Osallistujan mahdolliset allergiat ja muut tarpeelliset terveyteen liittyvät tiedot
  3. Huoltajan nimi ja puhelinnumero
  4. Sähköpostiosoite, johon lähetämme PDF-laskun
%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close