LEIRIT

Vuonna 2020 me järjestimme Suomen ensimmäisen eläinteatterileirin ja se oli menestys. Tule nyt mukaan Eläinteatteri Elmerin leirille kokemaan kanssamme unohtumattomia leirihetkiä!

Eläinteatterileirillä tehdään teatteria koirien kanssa! 

 

KESÄLLE 2023 SUUNNITELLAAN LEIREJÄ!

Yhteistyö leirit Cardehummassa Lopella kesäkuussa. Lapsille ja aikuisille omat leirit. Tutustu Cardehummaan tästä https://www.cardehumma.fi/ 

Perinteinen Eläinteatterileiri Kaarinassa heinä/elokuun vaihde lapsille ja nuorille.  

Mahdollisesti vielä muitakin yhteistyö leirejä tulossa. Meiltä voi myös kysyä tarjousta leiri tai kurssi sisällöistä muiden järjestämille leireille.  

 

Eläinteatterileiri 2.8.-4.8.2022

3.-6.-luokkalaisille

Vuolahden leirialueella, osoitteessa Leiritie 22, Kaarina

Eläinteatterileirillä tehdään teatteria rennolla otteella ryhmässä ja koirien kanssa. Tämän vuoden kesäleirin kantava teema on yhteistyö niin leirikaverien kuin eläintenkin kanssa. Opimme miten koirat ja hevoset kohdataan sekä miten niiden kanssa toimitaan. Päivät sisältävät hauskoja, yhteisiä teatterileikkejä ja -harjoituksia.

Eläinteatterin omat koiranäyttelijät Piika ja Luci ovat päivittäin mukana menossa. Lisäksi aiemmilta kesäleireiltä tutut avustajakoiraoppilaat JelppiTassuista sekä Irmeli-hevonen saadaan tänäkin kesänä mukaan leirille. Leirille tulee myös aivan uusia eläimiä mutta niiden tulosta kerrotaan lähempänä. Omaa eläintä ei tule ottaa mukaan leirille. Leirillä nautitaan päivittäin luonnossa olosta ja hyvästä ruuasta lounaan ja välipalan merkeissä. Leiriläiset vakuutetaan ryhmä tapaturmavakuutuksella.

Leiripäivät klo 10.00-16.00

Leirin hinta: 90€

Ilmoittaudu pian sillä paikkoja on rajoitetusti.

Leirin suunnittelee ja ohjaa Minna Tuomarmäki eläinteatteriohjaaja, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja. Leirimammana jälleen Sanna Tuomarmäki lähihoitaja. Uusi leiriohjaaja Anni Ekholm kasvatustieteiden kandidaatti, sosiaalityön maisteriopiskelija. Lisätietoa yhteistyökumppanistamme Kirsi Niittymäestä JelppiTassut Oy

Tutustuthan palveluehtoihin, kiitos!

Ilmoittautuminen: elainteatteri.elmeri@gmail.com

Lisätiedot: Minna Tuomarmäki, eläinteatteriohjaaja

044 399 2222, elainteatteri.elmeri@gmail.com

Suosittu Eläinteatterileiri tulee taas marraskuussa 2021!

Elmerin ihana Eläinteatterileiri tulee taas marraskuussa 27.-28.11.2021 Kaarinan Vuolahden leirintäalueelle. Leiri on tällä kertaa suunniteltu 1.-6.-luokkalaisille lapsille ja nuorille. Leirillä vietetään tällä kertaa myös yksi yö, kesäleiriläisten pyynnöstä.

Leirillä tutustutaan eläinteatteriharrastuksen perusteisiin koirien kanssa. Leirillä ovatkin mukana rakastetut, näyttelevät koirat Piika ja Luci. Leirillä opetellaan miten koira kohdataan, miten koiran kanssa tehdään temppuja ja tutustutaan koiran joka päiväisiin hoitotoimenpiteisiin yhdessä tehden. Teatterin maailmasta luvassa on hauskoja ja hyödyllisiä leikkejä ja harjoitteita joita tehdään yhdessä leikkien ja rennolla tyylillä, lisäksi opitaan miten teatteria voidaan tehdä koirien kanssa.

Leiri alkaa lauantaina klo 10 ja loppuu sunnuntaina klo 16.

Leirin hinta 90€ sisältää leirikirjeen, ennakko tehtävän, leiriohjelman, valvonnan, ruokailut, yöpymisen sekä tapaturmavakuutuksen.

Paikka: Kaarinassa, Vuolahden leirintäalue, Leiritie 22 Kuusisto

Ilmoittaudu ja lunasta leiripaikkasi helposti holvista. Mieluiten su 21.11 mennessä.

Lisätiedot: elainteatteri.elmeri@elainteatteri

Eläinteatteriohjaaja ja nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja: Minna Tuomarmäki  044 399 2222

Tutustuthan palveluehtoihin, kiitos!

Elmeri julisteet (3)

Eläinteatteri Elmeri ry järjestää päiväleirin 2.-6.8.2020 Vuolahden leirialueella Kaarinassa. Leiri on tarkoitettu 3.-6.-luokkalaisille lapsille ja nuorille. Leirillä toimii ohjaajina taidealan, sosiaalialan ja humanistisen alan osaajia sekä kokeneita koirankouluttajia. Leiri sopii aloittelijoille, kuin myös jo teatteria tehneille. Leirille ei oteta omaa koiraa mukaan, eikä sinulla tarvitse olla mitään kokemusta koirien kanssa olemisesta. Kuitenkin, leiri sopii myös sinulle, joka olet jo tottunut toimimaan koirien kanssa.

Leirillä tutustutaan eläinteatterin perusteisiin. Tutustumme koiran hoitamiseen ja temppujen ohjaamiseen sekä teatterin maailmaan erilaisten harjoitusten ja leikkien avulla.

Eläinteatteri Elmerin omat koirat Piika ja Luci ovat menossa mukana koko leirin ajan! Molemmilla koirilla on oma instagram sivu; Piikan ja Lucin. Leiriläiset pääsevät tutustumaan myös Irmeli hevoseen, josta löydät lisää tietoa täältä. Leirillä vierailee myös JelppiTassut Oy.

Leiriläiset pääsevät ohjatusti suunnittelemaan ja toteuttamaan videojulkaisuja YouTubeen. Lisäksi liikutaan, leikitään ja tanssitaan luonnossa sekä oleillaan koirien kanssa. Ennen kaikkea nautimme uuden oppimisesta, luonnosta, koirista, teatterista ja yhdessäolosta!

Olemme pääsääntöisesti ulkona, joten varauduthan asiaankuuluvalla vaatetuksella.

Päivittäinen leiriaika klo 9-15

Leirin hinta (sis. päivittäinen lounas ja välipala, leirin ohjelma, tapaturmavakuutus): 120€

Lisätietoja: 044 399 2222 / Minna Tuomarmäki /Leirin järjestäjä ja ohjaaja

Sähköposti: elainteatteri.elmeri@gmail.com

Ilmoittautuminen: Holvin kautta.

Ilmoittautuminen 26.7.2020 mennessä!

Tutustuthan palveluehtoihin, kiitos!

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close