Eläimet leirillä

ELMERI

9-vuotias Elmeri on eläinteatterimme nimikkokoira. Elmerin lempipuuhaa on kainalossa nukkuminen, omat seikkailut (eli karkailu, hihi ) ja rapsutukset. Ukkonen ja uusivuosi saavat Elmeriltä vähemmän pisteitä. Lempiherkuksi Elmeri mainitsee maksamakkaran. Kuvassa näet Elmerin teatterihommissa ja näyttää myös siltä, että Elmeri on jo telttansa pystyttänyt ja odottelee innolla leirin alkua. Nähdään leirillä!

 

 

PIIKA

2-vuotias Piika on saanut ilouutisen, jonka myötä hän valitettavasti jättäytyy pois leiriltä. Syy on kuitenkin hyväksyttävissä sillä.. Piika jää äitiyslomalle! Onnittelut Piika!
Piika tulee olemaan hengessä mukana ja lähettää terkut kaikille leiriläisille. Piikan lempipuuhaa on metsäkävelyt ja juokseminen. Kun Piika on hihnassa, ei hän pidä siitä, jos toinen koira ohittaa kovin läheltä. Lempiherkuksi Piika mainitsee maksan.

 

 

WATSON

6-vuotias Watson on ihmisrakas. Watson tykkää ihmislapsista mutta ei niinkään koiranpennuista. Lempiherkuksi Watson mainitsee lihapullat, nam! Toisessa kuvassa Watson on ystävänsä Pitun kanssa.
Nähdään leirillä!

 

 

PITU

11-vuotias Pitu tykkää metsästyksestä, joka on rodulle ominaista. Pitu on innokas riistan etsijä. Pitu ei niinkään perusta herkuista mutta jos jokin herkku mainittava, niin Pitu sanoo lihapullat!
”Pitu, mitä haluat sanoa leiriläisille?”
-”Nähdään leirillä!”
Selvä, nähdään leirillä!

 

 

IRMELI

Irmeli tulee Kirsi-ihmisensä kanssa leirille. Kuvassa näkyvä Kirsi on myös Watsonin ja Pitun ihminen.
15-vuotias Irmeli tykkää lenkkeilystä. Erityisesti ratsastus, kärrylenkit, sekä metsänhoitotyöt ovat mieluisia. Itikat saavat Irmeliltä vähemmän pisteitä (hus!) Lempiherkuiksi Irmeli mainitsee porkkanat ja omenat!
Toisessa kuvassa näyttää siltä, että Irmelillä on lainahattu, hihi.
Kirsistä ja Irmelistä lisää täältä: https://tyohevonen.weebly.com/kirsi-niittymaumlki.html
%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close